Навіть якщо у вас з коханою людиною вже була в житті не одна чарівна ніч, наповнена пристрастю і ніжністю, не варто забувати і про ще одну, єдину і неповторну, таку, що чекає вас після весілля. Перша шлюбна ніч повинна запам'ятатися на все життя. І для того, щоб так і було, вам доведеться трохи постаратися. Не сумнівайтеся, ваші старання будуть винагороджені!

Є старовинна прикмета – в першу шлюбну ніч, навіть якщо для молодих вона далеко не перша, вони мають бути разом. Вважається, що від того, як пройде перша шлюбна ніч, залежить їх подальше інтимне життя. Бажаєте, щоб у ваших стосунках панували гармонія і щастя, влаштуйте улюбленій людині свято, адже саме в цієї ночі починається ваше спільне життя!

Бойова готовність № 1
По-перше, подумайте, де проходитеме романтичний тет-а-тет. Якщо після весілля вам належить жити в одній квартирі з батьками, краще пошукати інший майданчик для шлюбних ігор. Наприклад, зняти номер в готелі. Там вас ніхто не потривожить, і вам обом не доведеться стримувати свою пристрасть, аби не потривожити родичів і сусідів.

Якщо у вас є своя квартира, то за допомогою маленьких деталей ви можете створити там таку обстановку, яка налаштує вас з коханим на романтичний лад і наповнить ніч чаклунством.

На сон грядущий
Постільна білизна – дуже важлива деталь оформлення шлюбного ложа. Навіть якщо ви передчуваєте, що коханий після всіх щасливих потрясінь весільного дня: загсу, поздоровлень, прогулянки, гуляння, віднесеться до неї не дуже уважно, та не варто її недооцінювати. Хоч би тому, що настане ранкове пробудження! Тому віднесіться до вибору білизни уважно. Воно має бути не лише красивою, але і комфортною, аби в цю ніч ви змогли відчути себе справжньою царицею. Отже, приступаємо до вибору. Забарвлення постільної білизни може бути будь-яке, на ваш розсуд, головне – звернете увагу на тканину.
  • Бавовна – найпопулярніший матеріал, «дихаючий» і приємний на дотик. Якісну і дорогу постільну білизну шиють з сатину і батисту – тканин, вироблених з бавовни. Краще вибирати бавовняні тканини єгипетського виробництва, оскільки вони натуральні і дуже високої якості.
  • Шовк - впродовж століть цінувався так само високо, як хутра і коштовності. Він дуже приємний на дотик, але спати, а тим більше займатися сексом на шовкових простирадлах досить незручно через те, що тканина дуже гладка, «ковзаюча». Аби не відволікатися на дрібниці ввідайте перевагу постільній білизні з шовку з домішками бавовни.
  • Льон – теж «дихаюча» тканина, до того ж дуже довговічна. Термін служби якісного льону може досягати 50 років! Але і в льону є свої недоліки. Льняні речі володіють специфічним запахом, який далеко не всім подобається. До того ж льон легко мнеться, а розгладити тканину дуже складно. Отже, купуючи білизну із стовідсоткового льону, будьте готові до того, що після ночі кохання новий комплект виглядатиме далеко не так презентабельно, як на початку. Ви можете придбати білизну з льону з синтетичними волокнами, які зроблять полотно м'якшим і піддатливішим.
  • Ліоцель – матеріал XXI століття. Це м'який немов шовк матеріал, натуральне волокно, легкий, м'який. Його отримують з целюлози евкаліптового дерева. Цей матеріал вважається таким же екологічно чистим, як і всі види натуральних тканин.

Ну а якщо ви хочете, аби ложе було воістину шикарним, а білизна – ексклюзивною, радимо вам замовити комплект з атласу, оброблений мереживом і прикрашений вашими іменними вензелями, вишитими уручну. У ательє вам напевно дадуть ділові поради з дизайну, орнаменту і кольору. Можете бути упевнені – коханий оцінить такий сюрприз!

Про що ще необхідно пам'ятати, прикрашаючи спальню перед шлюбною ніччю, так це про ті дрібниці, які до невпізнання перетворять ваше родинне гніздечко.
Розставте по всій кімнаті маленькі свічки, їх вам знадобиться близько 50. Ви просто не взнаєте свою спальню, так перетвориться те, що здавалося давно знайомим!

Любовний аромат
Запаліть ароматичні свічки, палички або аромолампу з певним ефірним маслом. Аромати, що будять еротичний потяг, були відомі людям сотні років назад, і використовувалися як афродизіак. Отже скористайтеся перевіреними засобами, і ваш партнер навіть після дня, насиченого подіями, буде готовий на будь-які подвиги.
  • Троянда – зніме втому, додасть сил і без сумніву збудить сексуальне бажання.
  • Жасмін – також з прадавніх часів відома як квітка кохання, що будить пристрасть.
  • Лаванда – стимулює сексуальний потяг, розслабляє і знімає напругу.

Для створення тонкої атмосфери спокуси і еротики використовуйте також ефірні масла або аромати базиліку, апельсина і будь-які аромати цитрусових, які сприяють виробленню гормону окситоцину, стимулюючого сексуальне бажання, а також абрикоса, персика, авокадо, шавлії, розмарину, ванілі.

Ви можете також комбінувати запахи, головне – не переборщите, аромат має бути тонким, легким і ледве відчутним, лише тоді людина може піддатися його чарівливій магії. Якщо ж аромат буде дуже терпким і нав'язливим, швидше за все, про любовні розваги можна буде забути. Щонайменше, поки кімната провітриться. Але ж перше враження вже буде зіпсовано. Тому не забудьте, що всього повинно бути в міру.

Жива магія
Кімната, в якій проходить таїнство першої шлюбної ночі, обов'язково має бути уквітчана. Адже це – жива магія  і краса, яка подібна до самого кохання. Ніщо так не перетворить спальню, як живі квіти! Будь-яка кімната, прикрашена ними, перетворюється на таємничий палац, в якому живе чарівна магія лише для вас двох. Ваша ніч в такому інтер'єрі буде просто незабутньою!

Пікантна деталь
І звичайно, не забудьте про жіночі засоби зваблювання. Еротична білизна напевно приведе чоловіка в захоплення, так що ця ніч дійсно стане для вас приголомшливою і запам'ятається на все життя. Адже так небагато зусиль знадобилося, аби зробити її такою!